adsettings

lördag 21 januari 2012

Älsklingen är påväg hem btw från sitt ena jobb i Hunnebostrand men troligtvis bara för att äta och värma sig sen blir det ut och köra snö skulle jag tippa på :/ Det blir en mkt ensam helg detta :( Men jag ska ta och försöka mig ut för att leta upp lite böcker i nån secondhand eller loppis för jag vill läsa!
Och vad är väl mer perfekt än i snöoväder och ensam än att mysa under täcket i sängen och läsa en spännande bok :)

2 kommentarer:

  1. Men tack va söt du är!!! E så dålig på att ta emot komplimanger :P men sånt blir man alltid glad av att höra! :D

    Känns rätt mysigt att läsa din blogg nu för tiden btw, verkar som du funnit mer harmoni på sista tiden :) alltid härligt att läsa om sånt!

    SvaraRadera
  2. Va skönt att du kommit på vad det är! Jag förstår va du menar. Jag har också mått lite upp och ner och fattar inte varför och det är sjukt frustrerande att inte förstå varför.

    Ibland e de svårt at hålla fötterna på jorden så man börjar bry sig om saker man egentligen hade skitit fullständigt i. Ska tatuera in en text som påminner mig om att vara den jag är och vara posetiv till allt! Det är faktiskt inte lätt. Ibland blir man hjärntvättad av att vara med i bloggvärlden så mycket bloggar man läser och påverkas av.

    Läser din också flera gånger om dagen :P

    SvaraRadera

Kommentera gärna men kommentarer som innehåller stötande kränkande innehåll kommer ej publiceras utan raderas omedelbart.