adsettings

fredag 10 februari 2012

Försöker blogga i sängen med min lilla Tilde hahaha ah och det går väl sådär :)
Jag hade en jättefin dag igår iaf med mina underbara barn och min fina vän och hennes mamma som förljde med hit som jag klippte lite och sen tattuerade vi bägge :) Mathias Millan och jag Millans mamma ;)
Riktigt fint blev det får se sen när skorporna lossat om det är lika fint hehe men det får nog fyllas i ändå.
Är bara så jäkla glad att mötena vi hade i måndags gick så bra! Nu ska det nog ge en bra framtid för min älskade fina. Om inte annat visar det att vi har rätten på vår sida och vi fick en seger. Och det bästa va ju att **** sa samma saker som jag redan sagt fast med sina egna ord. Och hon har ett otroligt minne så det är nog åt rätt håll nu.

Ja nu ska vi mysa hela dagen eftersom snuttan har ont i magen och hade det igår också så är det viktigt att göra det så kul det går för henne ;)

Jag njuter av mitt kaffe och mina få cigg jag har men men jag får väl försöka sluta ändå. Är ju ändå bara skit med att röka. Men man är ju inte så sugen att sluta när man inte har tänkt på det själv som ngt man är fast besluten att göra. JA det är inte lätt att förklara för ngn som inte har hållt på med skiten, men det är iaf inte bara till att bara sluta. Men men.
Alltså tycker INTE synd om mig själv nu utan bara konstaterar :)

Hoppas ni får en superfin dag iaf puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna men kommentarer som innehåller stötande kränkande innehåll kommer ej publiceras utan raderas omedelbart.