adsettings

onsdag 15 februari 2012

Välfärdspolitik

Ett eget inlägg från fb som jag tycker är värt att publicera här också!

Förstår inte Reinfeldts resonemang om att vi har ett land med överskott i stadskassan? Framförallt inte när var 6:e ensamstående mamma inte klarar sig på att jobba utan måste ansöka socialbidrag för att överleva. Och hela vården står på knäna och skolor klarar inte av att sköta sina uppgifter och förskolor har så stora barngrupper att barn far illa? Hur kan han påstå att detta är en välfärdspolitik?
Och med deras politik gick han ut med att lova 19000 nya jobb oj vad bra! Men nu är det visst nere på 3500 viss skillnad. Alltså jag förstår tom själv att det ska löna sig att jobba, det har det alltid gjort eftersom man mår bättre av att jobba, men man kan inte se ner på dem som redan ligger och låta hela välfärden lida och sedan påstå att vi har ett överskott? Jamen va väntar ni på?? Pumpa in pengar det finns måååånga hål att stoppa i! Vi behöver massor med personal i vården och massvis med nya förskolor och fler lärare och personal på skolorna! Sen måste vi har fler vårdavdelningar osv. Stå inte och skryt när Sverige går på knäna för du har inget att skryta över. Ni fick ett Sverige med gott överskott i kassan och se vad fint ni förvaltat det :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna men kommentarer som innehåller stötande kränkande innehåll kommer ej publiceras utan raderas omedelbart.