adsettings

torsdag 26 januari 2012

igår va en jobbig dag

Jag har fattat ett beslut som är ett av de jobbigaste jag fattat på länge. Men det är enbart för barnens och framförallt Alvas skull. Så nu börjar en ny resa mot nya tider och nya mål. Allt praktiskt ska bara lösas först och det är kanske inte det lättaste. Och det är inget lätt beslut som är fattat i all hast men jag känner att det är nödvändigt att göra så för det blir ingen bättring för Alva i skolan de tar inte problemen på allvar utan stoppar huvudet i sanden och det funkar inte. Det är ett BARN det handlar om inte ett papper eller en statistik. Men men jag berättar inte mer än så nu utan jag kommer berätta mer om ett tag framåt när vi vet mer säkert hur allt kommer se ut.

Hoppas ni har en fantastisk dag iaf mina underbara! Puss o kram

1 kommentar:

  1. Sv Jo men precis, det är ju det här med en stor familj, det gör mig lycklig. Och hade jag inte haft viljan att ta hand om ungarna själv hade jag ju liksom inte satt dom till världen - kanske låter drastiskt men det är så jag känner. Förstår inte alls att folk har behovet att kritisera att jag väljer att vara hemma med dom. Jag tycker inte alls att det är för deras bästa att låta de spendera hela dagarna på dagis.
    Då hellre att de börjar där i treårsåldern som tidigast, och då bara några timmar om dagen, kanske under förmiddagen typ. Det är lagom... så får de tiden hemma på em/kväll tillsammans med mig, deras pappa och deras syskon.

    Känns ändå väldigt bra att ni är många som tänker som jag :)

    SvaraRadera

Kommentera gärna men kommentarer som innehåller stötande kränkande innehåll kommer ej publiceras utan raderas omedelbart.