adsettings

fredag 10 december 2010

800 grader

Haft en minst sagt spännande dag idag. Skulle till tandläkaren med Liv (hon har slagit i framtanden) och när vi skulle åka starta inte bilen :O neeeej vi skulle ju dit, men älsk och grannen putte igång den ;) jaa hurra, men det gick bra hos tandis och sen skulle vi åka och det dröjde visst 3 TIMMAR i kylan innan vi kunde ta oss därifrån! Fyfan för batterier som drar ut!
Älsk kom iaf men den bilen han hade funka inte plussen på så då och vi var strandade ändå :/ sen åkte vi till Kareby för att få tag i moster hon kunde kanske hjälpa oss.. men då ringde grannen kära Tobbe och sa att han nästan va i kungälv så han hjälpte oss och det gick så bra ;)

Sen vänta jag och barnen bara i ca 1 timme och 45 minuter till på Alvas farfar. Och shit va skönt att jag fick åka hem sen!!! Helt slut jättefrusen och världens mest tålmodiga barn ;) förutom Alva som inte orkade riktigt... men det blev ju bra när vi fick värme på ;)
Jaja så kan de gå... Gör inte gärna om men..
Kollat klart på Idol nu och Ja det va ju förhandstippat Jay som vann ... Tyckte nånstans att Minnah va bättre idag men Jay är grym. Han har en grym skön röst.. Hoppas att det går lika bra för de andra idolerna man tyckte om också ;)

Har jordens äckligaste halsbränna nu :( Magen fick ett bryt när idol började förut, men det är ju inget ovanligt...
Men jag har poppat popcorn idag :O blev faktiskt j-.gt goda... Alltså egna i kastrull.. Har typ aldrig gjort det men det säger Mathias att jag har.. hahaha inget minne av det men ah ja.
Ingen nytta gjord hemma idag iaf som ni förstår eftersom hela min dag gick till att va inne i Kungälv och frysa..
. Få se vad dagen säger i morgon ;) Ha de!! pöss på er ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna men kommentarer som innehåller stötande kränkande innehåll kommer ej publiceras utan raderas omedelbart.